Partners

Partners van de Polisagent zijn, naast dienstverleners inzake debiteuren, organisaties die hun relaties extra willen informeren als het gaat om verantwoord zaken doen.

Verzekeringskantoren.
Kredietverzekering is voor veel algemene verzekeringskantoren een vreemde eend in de bijt. Diverse kantoren hebben er daarom voor gekozen om hun relaties ook op dit terrein optimaal te bedienen door een partnerschap met de Polisagent. De Polisagent houdt zich niet bezig met andere verzekeringen en is dus een welkome aanvulling op het aangeboden zakelijk dienstenpakket.
Meer weten

Incasso organisaties
Overweegt een klant om het debiteurenrisico af te dekken? Neem zelf het initiatief. U helpt niet alleen uw relatie, maar mogelijk kan uw onderneming worden opgenomen in de polis. Is een klant vaak te laat en/of is het dossier onvolledig? Kredietverzekering leidt tot professioneel debiteurenbeheer.

Accountants en administratiekantoren.
U heeft goed zicht op de kwaliteit van het debiteurenproces bij relaties. Voorkom dat zij in de problemen komen door onbetaalde vorderingen. Met de Polisagent als onafhankelijk adviseur en bemiddelaar op dit terrein, biedt u relaties met één contact toegang tot alle kredietverzekeraars. Uw advisering is dus onpartijdig. Kennismaken